Zomercolumn Jeffrey Mager - speler 2e elftal

Zomercolumn Jeffrey Mager - speler 2e elftal

PR: Allereerst leuk dat je mee wilt doen met onze zomercolumn, vertel iets over jezelf wie is Jeffrey Mager? 

Ik ben Jeffrey Mager 20 jaar oud. Ik werk bij Fokker in Hoogeveen om onderdelen van vliegtuigen in elkaar te zetten. Samen met mijn ouders, broertje (17) en zusje (11) wonen wij in Nieuw Moskou. Mijn broertje en zusje voetballen niet, mijn vader is vroeger ook veel betrokken geweest bij vv Hollandscheveld hij noemde zichzelf de beste, haha. Echt veel hobby's heb ik niet buiten om voetbal, in het weekend mag ik graag gezellig stappen en festivals bezoeken. 
PR: Voetbal je al lang?

Zolang ik me kan herinneren, ik ben begonnen bij F5 als keeper. De A's heb ik overgeslagen en sinds mijn 17e voetbal ik al in de senioren competitie. 


PR: Sta je nog steeds onder de lat? Nee bij de D's ben ik er mee gestopt, ik had er geen plezier meer en toen was keepen einde verhaal.


PR: Wat is je favoriete positie nadat je gestopt bent met keepen? 

Ik sta rechtsbuiten, lekker in de aanval, sprintjes maken. Het liefst speel ik aan de buitenkant. Spits zijn is niet mijn ding.


PR: Wat vind je zo leuk aan vv Hollandscheveld? 

De gezelligheid, je hebt niet gevoel bij vv Hollandscheveld dat je buitengesloten wordt. Zoals in ons team als het slecht gaat in een wedstrijd dan baalt iedereen, maar na de wedstrijd drinken we gewoon met zijn allen gezellig een biertje en zijn we de wedstrijd alweer vergeten. vv Hollandscheveld is een nuchtere club.

 

PR: Is er nog iets wat je anders wilt zien bij vv Hollandscheveld? 

Een grote raam in de kantine, zodat je ook van binnenuit goed naar buiten kan kijken, voor de rest is alles goed voor elkaar. 


PR: Wat is je leukste herinnering die je hebt meegemaakt?

De feestavonden, en de gezelligheid eromheen. Helaas heb ik door de corona nog niet veel feestavonden mee kunnen maken dus hopelijk kan het snel weer. De busreis naar Urk was zeer gezellig! 


PR: Heb je ook minder leuke herinneringen? 

Ja ook wel, bijvoorbeeld toen we verloren tegen The Knickerbockers toen zaten we allemaal chagrijnig in de bus. 


PR: Stel je mocht een dag bij een voetbalclub spelen bij welke club zal dat zijn? Ajax, maar dat is een logisch antwoord haha. 


PR: Wat is het beste voetbaladvies die je ooit hebt gekregen? 

Die hoor ik best vaak 'rustiger aan de bal' dan krijg je veel meer overzicht.


PR: Volg je ook voetbal op televisie? 

Ja, ik kijk vooral Ajax, maar ook wel de grotere wedstrijden zoals Feyenoord tegen PSV bijvoorbeeld. De grotere clubs volg ik niet echt.

 

PR: Wat wil je graag nog bereiken in de toekomst? 

Dat ik hogerop kom op mijn werk, en dat ik toch wel een speler mag worden van het 1e.


PR: Hoe denk je dat aankomend seizoen gaat verlopen?

I.v.m. corona hebben we nog maar 3 wedstrijden gespeeld maar daar heb ik eigenlijk een heel goed gevoel over, iedereen was positief en we hebben 2 wedstrijden gewonnen en 1 keer gelijk gespeeld. 


PR: Zoals altijd eindigen we met een nabrander, wat is de jouwe? 

Bij vv Hollandscheveld is het 1 groot feest, 1 gezellige bende.