Zaal 2 verliest van effectief Beilen

Tegen deze sterke tegenstander uit Beilen, hield de jonge ploeg van Hollandscheveld de eerste helft goed stand, en kregen een legio kansen. Maar de keeper van Beilen bleek elke keer weer een sta in de weg. Sander Bijl redde ook een paar keer prima, maar werd voor rust toch twee keer gepasseerd. Na rust ging Hollandscheveld hogerop voetballen en hierdoor kreeg Beilen meer ruimte. Enkele keren kwam Hollandscheveld goed weg doordat er op de paal of lat werd geschoten. Maar Beilen kwam toch op 0-3. Daarna wist Boy Schonewille de aansluittreffer te maken en namen de oranje zwarten nog meer risico. Dit resulteerde in nog een doelpunt van Boy Schonewille, maar helaas scoorde Beilen ook nog twee keer…