Wildervank volgende hobbel voor Hollandscheveld

Wildervank volgende hobbel voor Hollandscheveld

Rij van afwezige spelers blijft maar groeien

De vrije val op de ranglijst voor Hollandscheveld kende ook afgelopen zaterdag geen einde.
De rij van afwezige potentiële basisspelers blijft maar groeien en dat verklaart meteen waarom Hollandscheveld zoveel moeite heeft om punten te pakken op dit moment.
Neem daarbij het broze vertrouwen naar de grote nederlagen van de afgelopen weken en zie daar de uitdagingen waar, de niet te benijden, trainer Koning voor staat.
Neem daarbij dat de thuisploeg de laatste weken in uitstekende vorm is en zie daar het recept voor de nederlaag.
Na een verloren kopduel viel de bal pardoes voor de voeten van Nijland en die liet Vos kansloos. Dat Hollandscheveld het niet goed doet bij corners dit seizoen bleek even later.
De bal plofte pardoes in de 5 meter en waar iedereen op Vos rekende was Huizing er als de kippen bij om de bal voor zijn handen tegen de touwen te koppen.
Hagen had de spanning voor rust nog terug kunnen brengen, maar hij zag zijn poging via de binnenkant paal weer het veld in stuiteren.
Na rust bleef Wildervank de gevaarlijkste ploeg en de 3-0 kwam op het bord uit een corner.
Waar de bal even later op de stip had gekund toen Snippe vol in de rug werd gelopen, was het in de omschakeling Wolthuis die Vos voor de vierde keer passeerde.
Om nog iets te forceren bracht trainer Koning Tichelaar en Koopman in het veld. Het was de JO-19 speler Koopman die aanvallend nieuwe energie bracht. Na de 5-0 deed Mol nog iets terug vanaf de stip en had Koopman zijn invalbeurt kunnen bekronen. Zaterdag wacht fc Assen en kan men de val hopelijk stoppen.


13 apr 2024
5
-
1
Wildervank 1
VS
Hollandscheveld 1
25 mei 2024
15:00
Hollandscheveld VR1
VS
d' Olde Veste'54 VR1