Weer bekerwinst vv Hollandscheveld

Op sportpark ‘de Kei’ ontspon zich een gelijk opgaande wedstrijd met, verrassender wijs, een inzakkend Lutten welke de gasten de bal liet.

Het eerste wapenfeit kwam van de Span die er op rechts vandoor ging, maar diens voorzet ging voor het doel van de thuisploeg langs.

Even later was het Lutten welke in de counter gevaarlijk was via links, maar de voorzet van Veltink ging voor het doel van Koster langs.

Na een goede vrije trap van Strijker, die net over ging, was het Lutten welke op voorsprong kwam.

Wederom counteren ze over links en de voorzet van Weekamp werd door de geheel vrijstaande Altena achter Koster gekopt, 1-0.

Hollandscheveld bleef het meeste balbezit hebben, maar deed er te weinig mee. Een voorzet van Koopman kon net niet door Strijker binnengekopt worden.

De beste kans voor rust was voor Altena maar diens kopbal werd door Koster gestopt.

Na rust eenzelfde spelbeeld. Met een ingooi trachtte Vos Blokzijl te bereiken, maar die werd binnen de 16 meter tegen de grond gelopen. Strafschop. Het was Strijker die vanaf 11 meter de 1-1 tegen de touwen schoot.

Zowel Lutten als Hollandscheveld probeerde op een voorsprong te komen, maar schoten van beide kanten werden door de keepers onschadelijk gemaakt.

Het was Veltink die er op links vandoor ging en bij de eerste paal van de Graaf vond welke Koster kansloos liet, 2-1.

Het werd echter de middag van Strijker. Hollandscheveld zette een mooie aanval op over links en via Kiers was het Odink die Strijker vond en die tikte simpel de 2-2 binnen.

Nauwelijks bekomen van de schrik stond het 2-3. Het was Odink wiens van richting veranderde schot onhoudbaar binnenviel.

In de laatste minuut was het de goed ingevallen van Eck die Strijker wegstuurde en wederom trof hij doel. Hiermee de eindstand op 2-4 bepalend.