vv Hollandscheveld 4 - VEV 2

vv Hollandscheveld 4 - VEV 2

Waar de vorige keer VEV verassend de eerste 3 punten van hun seizoen pakten , is t'Oeki verplicht om nu een dikke revanche te nemen.
Direct vanaf de aftrap stapelden de kansen zich op ,maar werd er telkens te slap en onnauwkeurig geschoten .. en zo bleef het 0-0. t'Oeki bleef maar kansen missen , en zoals altijd valt dan aan de andere kant de 0-1.
Het werd dan toch 1-1 door een zeer fraai afstandschot van Rick . De 2 -1 liet ook niet lang op zich wachten wederom Rick die 1 op 1 scoorde. t'Oekie kreeg kans op kans en was de 3 -1 dan ook niet meer dan logisch. Een fraai afstandschot in het bovenhoekje door Iwan. Een corner van Michiel werd fraai binnengekopt door Alwin en zo stond het 4-1.
Inmiddels moesten we Berthil wakker maken deze middag. Vlak voor rust werd ook nog 5 -1 door een goede aanval die werd afgerond door Michiel.
Dat het geen 6-1 stond voor rust was te danken aan Serwin die de bal zo'n beetje richting Hoogeveen trapte.
Na rust hetzelfde spelbeeld kansen zat maar weinig doelpunten. Renaldo maakte er 6- 1 van en de de 7-1 was nog voor de statistieken deze werd zeer koeltjes afgerond door Sander, die na een lange tijd weer het net heeft weten te vinden.

Man van de wedstrijd: Jos perdok.


20 mei 2023
7
-
1
Hollandscheveld 4
VS
VEV 2