Vrouwen 2 wint van Weiteveense Boys Vr.1

Vandaag een thuiswedstrijd tegen Weiteveensboys Vr.1. Gezien na vorig jaar zou het geen makkie worden dus de opstelling was links en rechts wat aangepast om niet met dikke cijfers van veld te gaan. Ivm werk en blessures begonnen we met Kaili op doel en in de wissel Sharon en Marit alle 3 speelsters van MO17. Gelukkig waren deze meiden bereid om mee te spelen zodat Vr.2 genoeg had om te spelen. De eerste 20 minuten stonden we dus ook onder druk en was het tegenhouden van onze kant, even later kwamen we onder druk weg middels een snelle counter via Kimberly de Jonge die gevaarlijk door kwam, maar miste net het doel. Een kwartier voor rust scoorden ze toch de 0-1 wat ook wel een beetje qua kansen verdient was, bijna direct na de aftrap werd er een goede aanval opgezet waardoor Angela Westerbeek voor leeg doel werd gezet en de 1-1 aantekende. De eerste helft golfde wat op en neer en na even niet opletten van onze kant werd vlak voor rust weer gescoord door Weiteveenseboys dus de rust in met 1-2 achterstand. De sfeer in de kleedkamer was goed dus toch even wat om zetten waardoor Marit Schonewille als linksback er in en Sharon Jansen bij Kimberly de Jonge, omdat achter de verdediging lag de ruimte en dan 2 snelle spitsen hopen dat we het om kunnen  zetten. We begonnen sterk aan de 2 de helft en de omslag kwam naar een kwartier toen ze 1 op 1 door kwamen op Kaili en de 1-3 hadden kunnen maken, maar door goed optreden hield Kaili stand en kregen wij vleugels. Door goed druk zetten van Sharon van Dalen werd de 2-2 gemaakt en zag je bij hun het geloof wegzakken en wij koste wat koste dat 1 punt wilde houden maar Kimberly de Jonge en Sharon Jansen  dachten daar samen anders over waardoor Sharon Jansen de 3-2 maakte en wij deze middag met winst van veld stapten.