Uitslagen 08-02-2020

Uitslagen zaterdag 8-2-2020

Het eerste speelt gelijk bij SVN'69. Net voor rust is het Jan Hagen die de 1-1 scoort. En in de 94e minuut komt Lennard Vos mee naar voren, geeft een pass op maat op Jeroen Everts en hij kopt de 2-2 binnen.

Het tweede moest vandaag op bezoek bij koploper LTC. De wedstrijd werd met 4-0 verloren.

Het derde wint met ruime cijfers van Klazienaveen 3. Het werd 7-0 door 4 doelpunten can Robert Tichelaar. Marco Slomp , Stefan Benjamins en de eerste dit seizoen van Lars Jonkman.

Het vierde had een offday en verloor met 9-0 uit bij HZVV 6.

Het vijfde doet goede zaken en wint met 4-0 van SCN 3. Een wereldgoal van Mike Bruins. Jort Cappendijck 1x en Stijn Kroesen 2x.

Vrouwen 2 wint overtuigend van Hoogeveen vrouwen 1. Het werd 8-0. Sabrina van Nuil 4x,  Angela Schonewille 4x, Renske Beekhuis en Kimberly de Jonge scoorden.