TC vv Hollandscheveld vindt in Henry Strijker nieuwe trainer voor Vrouwen 1

Het Bestuur en de TC zijn verheugd om te kunnen meedelen dat ze er in geslaagd is om voor de komende seizoenen een nieuwe trainer-coach voor Vrouwen 1 te vinden.

Nadat huidige trainer-coach Jaap Snippe had aangegeven er mee te stoppen na afloop van het lopende seizoen is de TC op zoek gegaan naar een nieuwe hoofdtrainer voor Vrouwen 1.

Die trainer-coach werd gevonden in de persoon van Hollandschevelder Henry Strijker.

Henry Strijker is geen onbekende bij vv Hollandscheveld daar hij in de jeugd en senioren actief was als speler bij vv Hollandscheveld.

Nadat hij al vele jaren actief was bij de jeugd van HH'97 als trainer, waarvan de laatste drie jaar de MO15-1 en MO17-1, heeft hij zijn trainerdiploma's gehaald.

Daarmee ging hij in het seizoen 2017-2018 aan de slag bij het 2e van sc Lutten. Ook dit seizoen heeft hij hun onder zijn hoede.

Mede ingegeven door komende veranderingen in zijn vrije tijd zocht hij echter een uitdaging dichterbij huis.

Dit gegeven en het gegeven dat hij al drie seizoenen succesvol is met de meiden bij HH'97 heeft de TC doen besluiten hem te benaderen voor de functie van trainer-coach bij Vrouwen 1.

Wij als Bestuur en TC zijn dan ook verheugd met zijn komst en wensen hem heel veel succes toe de komende seizoenen.

Wij willen tevens Jaap Snippe bedanken voor zijn inzet van de laatste jaren bij Vrouwen 1 en wensen hem veel succes toe bij de dingen die hij gaat doen in de toekomst.