‘t Oekie tegen Kanker organiseert: DUTCHFIELD OLD FIRM

‘t Oekie tegen Kanker organiseert: DUTCHFIELD OLD FIRM

Vrijdagavond 30 augustus a.s. vindt de allereerste Dutchfield Old Firm plaats op ‘de Oosthoek’ te Hollandscheveld.

Deze wedstrijd tussen oud 1e elftal spelers van vv Hollandscheveld en sv HODO is een initiatief van ‘t Oekie tegen Kanker.

(Op de foto een gedeelte van het team ‘t Oekie tegen Kanker)

De organisatie van team ‘t Oekie tegen Kanker hoopt op veel publiek en heef de entree prijzen bewust laag gehouden zodat een ieder aanwezig kan zijn bij deze wedstrijd. Ook zal men een grote verloting houden met mooie prijzen. Alle opbrengsten komen geheel ten goede aan de actie van ‘t Oekie tegen Kanker welke op 4 juni 2020 de Alpe d’ Huez gaan beklimmen, hetzij fietsend of wandelend. 

Vele vedetten van weleer bij beide teams zullen op een sportieve wijze de strijd met elkaar aanbinden met maar een doel voor ogen: ‘t Oekie tegen Kanker ondersteunen.

De wedstrijd begint om 19.00 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Rene Boer uit Hoogeveen. De kantine is open vanaf 18.00 uur en sluit om 22.00 uur i.v.m. de feestweek en in Hollandscheveld. 

Het team ‘t Oekie tegen Kanker wil alle vrijwilligers, spelers, staf, scheidsrechter en beide clubs bedanken voor hun medewerking bij dit evenement.

Wij van vv Hollandscheveld alsmede sv HODO ondersteunen deze actie van harte.