T'oeki 4 - Noordscheschut 5

T'oeki had wat recht te zetten na het slechte spel van vorige week.
Direct vanaf de aftrap was het eenrichtings verkeer richting de goal van Berthil, het was een groot fouten festival van het gehele elftal. Het was dan ook al snel 0-1. T'oeki bleef zeer slap voetballen, moeilijke oplossing en slappe duels.. Schut had 20 minuten nodig om op 0-4 voor te komen.
Eindelijk creëerde t'Oeki wat kansjes, Schut gaf nog 2x gas en zo werd er gerust met 0-6.

In de rust was het voor iedereen duidelijk, de 2e helft lekker gaan voetballen en proberen nog wat er van te maken. In de rust werd Gertjan gewisseld, hij was moe gestreden en stond versteld van het hoge niveau.  Schut kwam al snel op 0-7, t'Oeki ging eindelijk vrijer voetballen en dit leverde dan ook de 1-7 op, een frommelgoal werd als laatste aangeraakt door Ricardo. Er werden nu wel degelijk kansen gecreëerd maar de bal wou er niet in. Het werd nog 1-8 door een zeer snelle counter en was niet te behappen voor de verdedigers. Het laatste woord was aan Hollandscheveld een zeer snelle counter werd afgerond door Serwin, zo was de eindstand 2-8.