T'Oeki 4- HZVV 9

HZVV is de trotste koploper en t'Oeki wachtte dus een zware middag. T'Oeki startte fel en zat er constant boven op. HZVV was niet bij machtte om ook maar iets te creëren.  De 1e kleine kansjes waren dan ook voor t'Oeki. Echter zoals wel vaker viel de 0-1 totaal tegen de verhouding in door eigen goal.
De koppies gingen direct weer omhoog en zo was het dan ook meer dan verdiend dat het 1-1 stond, Jeffrey Mager die met een fraai geplaatst schot de keeper kansloos liet.
Waar de vorige wedstrijd  HZVV vooral de aanvallers enorm goed waren , was het vandaag net andersom. Complimenten naar de verdediging. Ze lieten niets heel van HZVV.  1-1 Was dan ook de ruststand en daar mocht HZVV niet om klagen.

In de rust kwam Michel in het veld voor Michiel en zo werd er weer fris gestart. De 2e helft was het 4e helemaal dominant,  kansen genoeg maar hij wou er niet in. Zo trof Alwin de lat en was het de keeper die HZVV op de been hield.
Ook tegen 10 man , na een smerige overtreding van de verdediger op Serwin,wou de bal er niet in. HZVV probeerde van alles echter was het de verdediging die vandaag goed stond , ook het middenveld voetbalde behoorlijk makkelijk vandaag . De ene 1 , 2 was nog mooier dan de ander. Maar zoals altijd wordt er dan weer gescoord na een vervelend swabber schot door HZVV. Ook na de 1-2 was t'Oekie beter , maar de bal wou er niet in.

T'Oeki heeft zich vandaag te kort gedaan. Echter kunnen we wel moed uit deze wedstrijd pakken , er werd gestreden en hard gewerkt.