Supporter aan het woord - Rene & Gonda

Supporter aan het woord - Rene & Gonda
Zou(den) jij/ jullie je even voor willen stellen?  


Mijn naam is René Knol. Ben een geboren en getogen HollandschevelderIk werk voor mezelf als schilder en heb het geluk om van mijn hobby mijn werk te hebben kunnen maken. Heel veel hobby’s heb ik eigenlijk niet, voetbal is mijn grote hobby.  

 

Mijn naam is Gonda, ik ben 49. Ik werk in het ziekenhuis in de linnenkamer. We hebben 3 kinderen Kimberley, Chantal en Priscilla waar we veel voor doen en we zijn inmiddels 25 jaar getrouwd. Helaas hebben we het feestje niet kunnen vieren i.v.m. corona. 


Hoe ben je ooit bij vv Hollandscheveld terecht gekomen? 


René: Dat is begonnen bij HH'97 Kimberley was destijds 8 jaar oud en daarvoor waren we ook bij vv Hollandscheveld te vinden want mijn oudste broer Aaldert voetbalde ook. 


Gonda: We hebben destijds Kimberley de keuze gelaten je mag kiezen wil je voor Hodo of vv Hollandscheveld gaan maar die keuze was al snel gemaakt.  Als klein meisje voetbalde ze veel op het schoolplein met o.a. Iwan de Ruiter. Sindsdien zijn we bijna elke zaterdag op het voetbalveld te vinden.


Wat is het mooiste moment dat je hebt meegemaakt binnen de vereniging? 


René: Dat was het kampioenschap met dames 1. Eerst van de 3e naar de 2e klasse en daarna naar de 1e klasse. Dat was prachtig, met de kar vanuit Noordscheschut naar Hollandscheveld om in de vijver te springen.


Gonda: Wat erg leuk is, we hebben een voetbal vrienden app samen met Bé en Anja, Dennis en Ageeth, Herald en Marleen en Dirk. En we gaan zo’n 1 a 2 keer per jaar gezellig uit eten met de hele groep. Dat is wel heel bijzonder en hartstikke leuk we hebben altijd veel lol.


Wat is het minst mooiste moment dat je hebt meegemaakt binnen de vereniging? 


René: We hebben helemaal geen mindere momenten.


Gonda: Nee we hebben het altijd supergezellig. 

En dan 'in koor' Ja de corona shit natuurlijk! 


Wat heb je in het verleden voor taken vervuld bij vv Hollandscheveld en wat doe je nu nog? 


René: Het begon bij HH'97, daarna ben ik zo'n 5 jaar leider geweest. Ik heb ook nog 2 jaar in de technische commissie gezeten met Nienke Slomp en nog 2 jaar leider geweest bij dames2. 


Gonda: Ik was aanwezig  


PR: Jij bent van de gezelligheid en ondersteuning! 


Gonda: Ja en als er iemand naar het ziekenhuis moet voor een gebroken pols gaan we natuurlijk mee haha. 

 

Is er iets wat er verbeterd kan worden volgens jou/ jullie bij vv Hollandscheveld? 


Gonda: Ik denk dat ze voor de dames wel meer mogen doen. 


René: Daar heb ik me jaren voor ingezet samen met Bé Okken en Herald Kuiper, we hadden graag dingen willen veranderen maar helaas was dat niet mogelijk.

De pr wil René & Gonda bedanken, blijf gezond en hopelijk tot gauw op de Oosthoek