Supporter aan het woord - Jessica Mol

Supporter aan het woord - Jessica MolZou jij je even voor willen stellen? 


Mijn naam is Jessica Mol. Ik ben 47 jaar.  Getrouwd met Karlo Mol en we hebben samen 2 zoons Maykel en Danny.  Maykel heeft al enkele jaren een vriendin, Debby, dus ik ben niet de enige vrouw meer in dit mannengezin.  Ik heb de leukste baan die er bestaat. Ik ben pedagogisch medewerker bij Spelerwijs, locatie de Rakkertjes in Elim. 

 

Hoe ben je ooit bij vv Hollandscheveld terecht gekomen?


Ik ging eerder altijd al met mijn vader mee naar het voetbalveld, hij was keeper bij sc Elim.  Toen ik verkering kreeg met Karlo voetbalde hij nog en dus ging ik af en toe bij hem kijken.  Later gingen de jongens beiden voetballen en dus was er altijd 1 die op de Oosthoek voetbalde.  Zo was ik regelmatig 's ochtends op de Oosthoek.  Pas toen Maykel in het eerste kwam te voetballen kwam ik ook weer op de middagen naar het voetbalveld.  's morgens bij Danny en 's middags bij Maykel kijken.  Niet veel later werd ik benaderd door de pr-commissie of ik niet in de pr-commissie wilde.  Dat leek me wel leuk en zo raakte ik nog meer betrokken bij vv Hollandscheveld.  Niet veel later heb ik een camera aangeschaft en ben foto's gaan maken.  Inmiddels is dit een iets uit de hand gelopen hobby geworden.  Ik probeer bij elk team foto's te maken wanneer ik kan, dus soms is dat 3x in de week in de zaal en de hele zaterdag op het veld. Maar in deze Corona tijd mis ik het echt... 

 

Wat is het mooiste moment dat je hebt meegemaakt binnen de vereniging?      

Het mooiste moment...Dat zijn er een paar.  De finale van Protos Weering halen was geweldig, en vooral die wedstrijd tegen vv Hoogeveen zondag, met die lange penaltyreeks.  Superspannend! En natuurlijk het debuut van beide jongens in het eerste.  Het is toch wel heel bijzonder dat beide jongens tegelijkertijd in het eerste voetballen, trotse moeder ;) 


Wat is het minst mooiste moment dat je hebt meegemaakt binnen de vereniging? 


Eigenlijk is dat deze tijd waar we nu in zitten. Door het Coronavirus ligt alles stil en zijn alle activiteiten afgeblazen. Voor alle verenigingen een zware tijd, dus dat wil ik wel een dieptepunt noemen.


Wat heb je in het verleden voor taken vervuld bij vv Hollandscheveld en wat doe je nu nog? 


Zoals ik al zei zit ik in de pr commissie en ben "clubfotograaf" Het is fijn dat Suzan Perdok nu bij de pr is gekomen. Zij vindt het leuk om de portretfotografie te doen, en ik sta lieven aan de lijn te fotograferen. Nu kunnen we de taken een beetje verdelen.


Is er iets wat er verbeterd kan worden volgens jou/ jullie bij vv Hollandscheveld? 


Ik zou een gezellig terras met wat loungebanken enz. wel heel mooi vinden. Al moet ik er wel bij zeggen dat ik het sportpark er super bij vind liggen. In de Coronatijd is er veel werk verzet en is het een echte verbetering voor vv Hollandscheveld. Ik had eerst mijn twijfels over het J.R Krikkenpad. Maar als je ziet hoeveel mensen hier gebruik van maken, de bereikbaarheid is hierdoor echt beter geworden. 


De pr wil Jessica bedanken, blijf gezond en hopelijk tot gauw op de Oosthoek