Sterk optreden 4e elftal

Hollandscheveld 4 - CSVC 4, de vorige keer werd er met 3-1 verloren, dus er was wat recht te zetten. Direct vanaf de aftrap was Toeki flink aan het drukzetten en leidde dit ook meteen tot een foutje van de verdediging, Serwin pikte op en schoot raak 1-0. Helaas was CSVC direct bij de les en was het al snel 1-1, koppies omhoog en direct weer in de aanval. Er werd niet best gevoetbald, maar de strijd was er zeker vandaag! Een vrije bal van Rick die snoeihard op de keeper afging werd niet goed verwerkt en maurice was er als de kippen bij, 2-1. Waar de vorige keer de aanvallers van CSVC snel en makkelijk voetbalden was het vandaag de zere sterke verdediging die weinig toe liet, Ricardo was de gehele wedstrijd, de normaal gesproken nummer 10, de baas. Heerlijke duels. Aan het einde van de 1e helft redde Berthil nog 2x prima en zo werd er gerust.

2e helft. Toeki kwam zeer slecht uit de startblokken, CSVC zette volop druk en Toeki kwam er niet meer uit, het was dan ook geheel logisch dat de 2-2 viel. Dit maakte Toeki weer wakker. Het werd een echte wedstrijd en voor iedere meter werd geknokt. Zo had Serwin moeten scoren, echter verzuimde hij. Ook CSVC kwam er nog 1 maal goed uit, echter was Berthil vandaag in goede vorm en bleef het 2-2. De laatste 10 minuten was Toeki heer en meester met kans op kans. Zo was Rick dichtbij de winnende.. CSVC haalde maar liefst 3x de bal van lijn door goede schoten van Chris. Het zat Toeki vandaag niet mee. 1 ding was zeker, dat er vandaag een team stond die wou vechten! 2-2 tegen 1 van de top 3, was een goede presetatie! Op naar Tiendeveen.