Speelsters gezocht Dames 1

Speelsters gezocht Dames 1

Voor het seizoen 2023-2024 zijn wij op zoek naar een nieuwe keepster voor ons eerste dames elftal, maar ook zijn we ook opzoek naar nieuwe speelsters. We spelen momenteel in de derde klasse en zijn geëindigd op de 5e plek.

We trainen op maandag en woensdag avond, maandagavond is er keeperstraining, woensdag normale training en zaterdag wedstrijd. We zijn een gezellig team team met veel talent en vinden het ook gezellig om na de wedstrijden een drankje te doen met elkaar.

Heb jij nu interesse om onze nieuwe keeper of speler te worden, stuur ons dan een dm. Of app naar keeperstrainer Tygo Duinkerken 0648762449 of naar Henry Strijker  

KEEPSTER GEZOCHT 
Voor het seizoen 2023-2024 zijn wij op zoek naar een nieuwe keepster voor ons eerste dames elftal. We spelen momenteel in de derde klasse en staan op de 5e plek.

We trainen op maandag en woensdag avond, maandagavond krijg je keeperstraining en zaterdag wedstrijd. We zijn een gezellig team team met veel talent en vinden het ook gezellig om na de wedstrijden een drankje te doen met elkaar.

Heb jij nu interesse om onze nieuwe keeper te worden, stuur ons dan een dm. Of app naar keeperstrainer Tygo Duinkerken 0648762449 of naar Henry Strijker 0629265774!