Schoonmaakwerkzaamheden in de kantine en kleedkamers

Schoonmaakwerkzaamheden in de kantine en kleedkamers

Beste Leden,


De club is met spoed op zoek naar schoonmaaksters en of schoonmakers voor de kantine en kleedkamers!

VV Hollandscheveld is met spoed op zoek naar schoonmaaksters en of schoonmakers voor de kantine en kleedkamers. Onze huidige schoonmaaksters, hebben tijdens de corona sluiting een andere baan gevonden. Het schoonmaken van de kantine en kleedkamers was voor het oude schoonmaakteam altijd een behoorlijke klus! Dit wetende heeft ons als bestuur doen besluiten een samenwerking met schoonmaakbedrijf Verschoma te starten Eens per drie weken komt een gespecialiseerd team van Schoonmaakbedrijf Verschoma om alles grondig te reinigen. Hetgeen natuurlijk een verlichting op de wekelijkse schoonmaakwerkzaamheden gaat geven.


Wat zoekt v.v. Hollandscheveld:

  • Meerdere vrijwilligers die de kleedruimtes en de kantine kunnen schoonmaken(vegen, dweilen, afval weggooien, alles afnemen)
  • Beschikbaar kunnen zijn op Maandagochtend (andere ochtend kan in overleg)


Wat krijg je hiervoor terug:

  • Schoonmaken bij de mooiste en gezelligste voetbalclub uit Hollandscheveld.
  • Heel veel waardering van al onze leden, supporters en al onze gasten.
  • De vereniging betaalt een Vrijwilligersvergoeding voor de werkzaamheden. (of betaling vrijwilligersvergoeding in overleg)


Daarnaast roepen wij iedereen op die deze werkzaamheden af en toe zou willen uitvoeren. Door een groep van vrijwilligers samen te stellen, kan een rooster opgesteld worden, waardoor je bv eenmaal per maand schoonmaakt. 

Heb je interesse of vragen? Reageer naar  facilitairezaken@vvhollandscheveld.nl

 

Met vriendelijke groet,

 

Bestuur VV Hollandscheveld