Programma week 10

Programma week 10

MAANDAG


Hollandscheveld 1 - Hoogeveen 2

Vandaag staat er een mooi duel op het programma. Een mooie derby. de 2 ploegen staan maar 3 punten van elkaar verwijderd en dus kan het een mooie strijd worden. De 1e ontmoeting van dit seizoen is geeindigd in het voordeel van Hoogeveen. Zal het vanavond weer zo'n spektakelstuk opleveren? Komt het zien.

Aanvang 21:00u, Sporthal 'de Marke' te Hollandscheveld

VRIJDAG


Protos 1 - Hollandscheveld 2

Het 2e zaalteam van Hollandscheveld klimt al aardig wat op. Waar het in het begin nog wat stroef liep weten de heren in het oranje zich goed te revancheren. En dat met nog genoeg wedstrijden op het programma. De tegenstander daarentegen doet het prima en staat op een mooie plek in de middenmoot. De nummer van 5 van de competitie hoeft dus niet meer zo nodig want die kunnen niet veel meer. Hopelijk kan Hollandscheveld hier van profiteren en zich verder omhoog werken.

Aanvang 19:00u, Sporthal 'Drostenhal' te Coevorden

Hoogeveen 6 - Hollandscheveld 3

Het 3e zaalteam van Hollandscheveld heeft het geluk nog niet echt aan hun zijde. Waar ze vorig jaar nog knap 3e werden moeten ze het op dit moment stellen met een laatste plaats. Zo zie je maar weer dat er van alles kan gebeuren. Laat er nu ook maar een eindsprint getrokken worden om uiteindelijk in een mooie middenmoot te komen. Eerst zullen ze moeten afwerken met de huidige nummer 3 van de competitie en dat is tevens weer een derby. 

Aanvang 19:00u, Sporthal 'het Activum' te Hoogeveen