Ook Vrouwen 2 verslaat dames Fc Meppel/Alcides

Vandaag was dan de aftrap van het nieuwe seizoen maar doordat er nog dames op vakantie waren, moesten werken,  zwanger zijn en bevallen is van een prachtige dochter, moesten we dus een beroep doen op 4 speelsters uit de MO17-1 en de oud gediende Lydia Meijer. De eerste 10 minuten was het aftasten van de tegenstander en wennen aan elkaar, maar toen dat achter de rug was kwam Vrouwen 2 steeds meer in hun ritme en werd er goed en leuk gevoetbald. Er werden veel kansen gecreëerd  en daardoor konden Indy Strijker en Kimberly de Jonge er voor zorgen dat Vrouwen 2 met een 2 – 0 voorsprong ging rusten. Dus trainer Henry Vos was het makkelijk, een paar kleine dingen aanpassen, de wissels door geven en zorgen dat Vrouwen 2 ook de tweede helft sterk zou gaan beginnen. Ze wilden er niet voor zorgen dat de tegenstander het idee kreeg dat er wat te halen viel. Beter nog was het om te proberen om de voorsprong uit bouwen. Op zo’n 20 minuten voor het einde, na veel mooie acties en kansen schoot Kimberly de Jonge de verdiende 3-0 binnen. Dus  konden de trainer en leidsters rustig zitten. Zo’n 10 minuten voor het einde kon Vrouwen 2 op 4 – 0 komen, maar hoewel de strafschop van Sharon van Dalen goed tussen de palen werd geschoten, ging hij  jammer genoeg ook over de lat zodat de eindstand 3-0 werd. Dus de eerste winst voor Vrouwen 2 in de beker was binnen met een goede teamprestatie.