Nieuw Balinge - vv Hollandscheveld 4

Nieuw Balinge - vv Hollandscheveld 4

De vorige keer was Hollandscheveld heer en meester en werd er met duidelijke cijfers gewonnen. Echter biedt dit geen garantie , en moest er scherp gestart worden.

Vanaf de 1e minuut was het duidelijk dat t'Oeki de bovenliggende partij was , de beide spitsen Serwin & Rick waren nog niet erg scherp. Nieuw Balinge kwam er niet aan te pas , mede door goed verdedigings werk van t'Oeki. 
Er bleven maar kansen komen zo waren Dylan en Rick nogmaals dicht bij de openingstreffer. Gelukkig viel deze tegen het einde van de 1e helft als nog. Rick speelde Serwin in en deze omzeilde de keeper en zo stond het 0 -1. 

2e helft.

T'Oeki begon furieus en zo stond het binnen de kortste keren 0-2. Dylan die via de rebound er als de kippen bij was. Dylan was vandaag extra gebrand vanwege het hoge bezoek uit het thuisfront. 
De 0-3 volgde kort erna, Rick ronde na een mooie assist keurig af. T'Oeki was oppermachtig en bleef maar gaan. De 0-4 was dan ook een feit naar een geblokt schot , was het wederom Dylan die raak schoot. 
Nieuw Balinge vond het wel goed en liet het steeds makkelijker lopen , en laat dat maar aan Jeffrey over hij liet zien over een goede conditie te beschikken en rostte de 0-5 tegen de touwen. 

Moment van de wedstrijd , Danny Bouwmeester kwam in het veld. 2 Jaar lang niet gevoetbald en dit was niet zien , hij was topfit en vlamde zoals we gewend waren. De 0-6 was een goede solo van Rick deze rondde keurig af. Nieuw balinge deed met een wereld goal nog iets terug en bepaalde de stand op 1-6. 
Het Danny bouwmeester effect heeft ons de 2e helft tot een dikke 3 punten gebracht.

Man van de wedstrijd - Danny bouwmeester.


6 apr 2024
1
-
6
Nieuw Balinge 2
VS
Hollandscheveld 4