Hollandscheveld verliest van zichzelf Dramatische eerste helft basis voor verlies

Hollandscheveld verliest van zichzelf Dramatische eerste helft basis voor verlies

Waar de massaal opgekomen supporters van de thuisclub zaten te wachten op een ontketend elftal in de degradatiekraker tegen CSVC kwamen ze de eerste helft bedrogen uit.

De spelers wisten in de eerste helft niet de energie en ijver in de wedstrijd te leggen van de afgelopen weken.

Mede daardoor wist CSVC binnen twintig minuten tweemaal het net te vinden zonder dat er voldoende tegengas gegeven werd door de thuisploeg.

Pas na de twee treffers van Santing leek Hollandscheveld te ontwaken en speelde zich ook enkele kansen bij elkaar. Eerst was het Hagen die alleen op Assen afkon, maar zijn poging ging voorlangs. Ook Strijker kon alleen op Assen af, maar hij week te ver uit naar rechts waardoor een verdediger van CSVC nog in kon grijpen.

In de tussentijd mocht men niet mopperen dat de 0-3 en 0-4 niet op het bord kwam, want Koster en Santing kregen nog dotten van kansen. Nog voor rust werd het 1-2. Hagen werd diep gestuurd door de Jonge en dit maal liet hij Assen kansloos.

Na rust een ander Hollandscheveld. De 2-2 was dan ook een logisch gevolg. Hagen kroop handig voor zijn man en kopte de bal de zestien meter in, waar de ingevallen Olde de bal met het hoofd verlengde en Strijker trof doel.

Bijl had de thuisploeg op voorsprong moeten zetten, maar tot ieders ontsteltenis ging zijn lob over Assen net naast.

Waar de 3-2 niet viel werd het vlak voor tijd 2-3. Odink verloor de bal op het middenveld en Yildrim kon de verdedigers opzoeken. Hij omspeelde Mol en in een uiterste poging hem te stoppen tikte Schonewille hem aan binnen de beruchte meters. Ucan liet zich dit buitenkansje niet ontnemen en hoewel Vos de handen nog achter de bal kreeg verdween hij wel in het net.

Wat oranje-zwart ook probeerde een honderd procent kans kreeg men niet meer.

Hollandscheveld verloor dus op basis van een heel matige eerste helft totaal onnodig van een directe concurrent en de supporters zochten dan ook teleurgesteld de kantine op.

Wil men in de komende vier wedstrijden directe degradatie nog ontlopen dan zal men weer terug moeten naar de basis en met veel werklust punten moeten behalen.

 

Man van de wedstrijd: Geen