Hollandscheveld machteloos in Winschoten Ondanks ijver en werklust geen kans op punten

Hollandscheveld machteloos in Winschoten Ondanks ijver en werklust geen kans op punten

Waar Hollandscheveld zich afgelopen week zelf tekort deed zat er tegen WVV meer beleving in het spel.WVV voetbalde makkelijker en Hollandscheveld wist maar geen druk op de thuisploeg te krijgen.
Wat men ook probeerde WVV wist steeds de vrije man te vinden, maar tot echt grote kansen kwam de thuisploeg in het eerste half uur van de wedstrijd ook niet.
Sterker nog de thuisploeg werd in het zadel geholpen door de verdediging van de gasten.
De linksbuiten veroverde de bal simpel op vijfentwintig meter van het doel en slalomde langs vier verdedigers alsof ze er niet stonden, wat volgde was een afgemeten voorzet op de spits en die liet zich dit buitenkansje niet ontnemen, 1-0.
Waar WVV enkele mogelijkheden onbenut liet was het Koopman die na een prima lange bal van Mol alleen op het doel afkon, maar zijn schot verdween over de lat.
Ook Kiers zette nog een keer goed door op links en zijn voorzet belandde bij Bijl die zijn schot net naast zag gaan.
WVV probeerde meteen na rust de wedstrijd in het slot te gooien, maar de eerste twee pogingen daartoe stranden in schoonheid.
Aan de 2-0 ging een overduidelijke buitenspelsituatie vooraf, maar de afgemeten voorzet kon simpel worden binnen geknikt bij de tweede paal.
Waar WVV op 3-0 had moeten komen, prima redding Vos, werd het 2-1. Een corner van de Jonge werd tot doelpunt gepromoveerd door Schonewille na een handig overstapje van Bijl.
Uit de omschakeling gooide WVV de wedstrijd in het slot. Balverlies in de aanval betekende de 3-1. Hoewel Hollandscheveld de 3-2 scoorde, afgekeurd vanwege vermeend buitenspel, en Hagen nog een penalty had moeten hebben, vasthouden in de zestien, veranderde er niets meer in de stand en komt degradatie naar de 4e klasse met de week dichterbij.

 

Man van de wedstrijd: Robin Bijl