Hollandscheveld 5 - Vitesse'63 3

Voor t'Oeki was het de 1e wedstrijd van het seizoen, terwijl Vitesse'63 al een wedstrijd gespeeld had.

Direct vanaf de aftrap was duidelijk dat de jonge ploeg hier niet voor minder dan 3 punten gekomen zijn, vele malen feller dan t'Oeki en het was dan ook binnen de kortste keren 0 - 1 , een fraaie goal! , Een ieder die dacht dat we nu wel wakker waren had het goed mis, het werd zelfs 0-2 , wederom een mooie goal!

De knop gaat om bij het 5e. t'Oeki begint beter te voetballen , met name de goed spelende Renaldo die vooral met zijn coachende spel t'Oeki in de wedstrijd bracht, het was dan ook Rick die beheerst afrondde op een steekpass van Renaldo en zo stond 1-2. Vitesse kwam er niet aan te pas, Ralph zette de verdeding op scherp en stond het als een muur! T'Oeki bleef kansen creëren en was het wachten op de gelijkmaker , en die kwam er dan ook. Een goede counter werd fenomenaal binnen geschoten door Harco! 2-2, t'Oeki had zichzelf vaker kunnen/moeten belonen voor rust.

2e helft, t'Oeki begon nog goed en kreeg 2 goede kansen, verder was het een rommelige helft , waar Sander Gruppen t'Oeki enkele keren op de been hielp. Het werd uit een dood spel moment 3-2 voor Vitesse, de  3-3 had er direct moeten wezen. Serwin mistte een grote kans, in de slotseconde werd het als nog 3-3 door een goal van Serwin.

Het 5e liet me name in de 1e helft goed voetbal zien, er werd goed geknokt als team! Op naar DZOH.