Hollandscheveld 4 - DZOH 11

vv Hollandscheveld 4- DZOH 11 was de wedstrijd vandaag.
Het 4e mocht zelfs op het hoofdveld en begon goed aan de wedstrijd. Er werd bij vlagen goed gevoetbald en zo  ontstonden ook de eerste kansjes.
DZOH kwam er niet aan te pas , de verdeding van t'Oeki stond als een huis. Er werd steeds rustig opgebouwd , echter was de laatste bal net niet goed , waardoor DZOH makkelijk overeind bleef.
Gedurende de 1e helft werd t'Oeki beter en beter , en was het Mike die helaas de lat raakte. Ook de sterk voetballende Tom slaagde er niet in om de keeper te passeren. Aan eind van de 1e helft , moest Berthil nog goed optreden naar een foutje bij t'Oeki.
In de rust werd er volop gewisseld , Pascal voor Serwin , Michiel voor Rick , Stijn voor Sander ( laatst genoemde volle bak 45 minuten heeft gegeven ) en  Edwin voor Jeron. Voor dat de 2e helft begon, heeft Stijn er nog even voor gezorgd dat de rioolboer maandag bij t'Oeki aan de slag kan , giertank is er niets bij.
De 2e helft was wederom t'Oeki de sterkere partij en werden er weer langzaam kansjes gecreëerd,  echter wou de bal er niet in. Berthil moest de 2e helft nog een keer aan de bak, verder stond het weer als een huis achterin en werd er vrijwel niets weggegeven. Zo rond de 60e minuut was het de goed ingevallen Michiel die met een fraaie kap bewegingen de 1-0 binnenschoot , een verlossing. Dit was ook voor de moegestreden Jeffrey een verlossing hij werd gewisseld. T'Oeki ging door en was de 2-0 een feit , een goede individuele actie van Maurice en hij rondde fraai af. DZOH was kapot gespeeld  , en was de 3-0 ook een zeer fraai , een lange bal van Michiel , werd door de snelle Stijn achter de keeper verwerkt. De uitslag had vele malen hoger moeten zijn vandaag , echter was de keeper van DZOH een sta in de weg. De 3 punten blijf ook bij de 2e thuiswedstrijd op' t Hollandscheveld.