Geef onze sponsoren een duwtje in de rug

De gevolgen van het Coronavirus zijn voor iedereen inmiddels zichtbaar, voelbaar en de impact op ons sport-, sociale- en werkleven is groot. Wekelijks worden er vanuit de overheid nieuwe maatregelen afgekondigd die een verdere inperking van de vrijheid om te sporten, het onderhouden van sociale contacten en het doen van de dagelijkse en "speciale" inkopen als gevolg hebben.


Onze sponsoren zijn veelal lokaal gevestigde bedrijven die al vele jaren de club steunen in goede en minder goede periodes. Wij zijn ze hier erg dankbaar voor, want we willen een lage contributie, een goed sportcomplex en representatieve kleding. 


Veel sponsoren zijn door het Coronavirus in een mindere periode terechtgekomen. De horeca is dicht of er mag alleen besteld of afgehaald worden. Mensen blijven liever thuis of moeten binnen blijven en bestellen bij de grote internetgiganten. En investeringen worden uitgesteld, omdat ze geen werklui meer in of rondom huis willen hebben.


Laten we samen onze sponsoren steunen in deze voor hun moeilijke periode. Laat de grote internetgigant eens links liggen en doe je inkopen bij een van onze sponsoren. Ze staan op onze website. Via de banners op onze hoofdpagina kun je rechtstreeks doorklikken naar de website van onze sponsoren. Kijk eens op hun websites welke mogelijkheden zij bieden om je van dienst te zijn in deze periode van beperkingen. Zij hebben bijvoorbeeld ook mogelijkheden om digitale bestellingen te doen en bezorgen thuis. Er is veel mogelijk.