Ga voor glasvezel en steun de voetbaljeugd in Hollandscheveld!

Ga voor glasvezel en steun de voetbaljeugd in Hollandscheveld!

€ 50 voor het jeugdvoetbal én zelf ook nog eens € 25 verdienen?

Meld je dan aan via HH’97

Juist nu in deze tijd als veel mensen thuiswerken en we steeds vaker met elkaar videobellen, ervaren we hoe belangrijk een stabiele en snelle internetverbinding is. Het houdt ons, jong en oud, verbonden met elkaar.


Daarom is wat ‘HH’97’ betreft straks ook Hollandscheveld, klaar voor de toekomst!

Dat kan als 35% van de inwoners van Hollandscheveld voor 17 november a.s. ‘JA’ zegt tegen de aanleg van een glasvezelnetwerk. Een mooie aanwinst voor Hollandscheveld!


Gratis aansluiting

De glasvezelaansluiting is helemaal gratis. Het enige dat je betaalt zijn de abonnementskosten. Dit betekent over het algemeen dat je niet duurder uit bent dan nu, maar wel alle voordelen van glasvezel hebt. Daarnaast zorgt een glasvezelaansluiting vaak voor een meerwaarde van je woning. Een slimme keuze dus! Bekijk het exclusieve welkomstaanbod via gavoorglasvezel.nl.


Clubactie HH’97

Met de clubactie van DELTA en Caiway kun je € 50,- voor ons jeugdvoetbal en € 25,- voor jezelf verdienen. Hoe werkt het? Heel simpel! Schrijf je in voor een glasvezelabonnement van Caiway via http://aklam.io/1uydbv of DELTA via http://aklam.io/lgMFLj.


Mocht je nog meer informatie willen hebben. De komende periode worden er nog 2 informatie en inschrijfavonden georganiseerd, te weten

· 04 november vanaf 19.30 uur in de kantine van v.v. Hollandscheveld

· 09 november vanaf 19.30 uur in de kantine van s.v. HODO

Namens de gezamenlijke besturen van v.v. Hollandscheveld, s.v. HODO en HH’97