Een nieuwe website voor Prent Dorpentoernooi

Een nieuwe website voor Prent Dorpentoernooi

Langzamerhand is het Prent Dorpentoernooi een begrip in de regio aan het worden. Dat de 5e editie dit weekend alweer voor de deur staat, bewijst nogmaals dat de insteek van jaren geleden nog steeds goed wordt ontvangen. Om naast de professionele organisatie van het toernooi ook dezelfde uitstraling over te brengen op het internet, werd het eens tijd om een nieuwe website te ontwikkelen. Zodoende kwam de organisatie tijdens hun zoektocht uit bij Ittica Media.


Het veelzijdige internetbedrijf, gevestigd aan de hoofdstraat in Hoogeveen, lanceert dagelijks allerlei digitale producten, systemen en uitingen. Zo kan je bijvoorbeeld denken aan de ontwikkeling van websites of webshops, het uitvoeren van online marketing activiteiten, onderhouden van Social Media en het op maat maken van ERP systemen voor de meest efficiënte bedrijfsprocessen.


Een leuk detail tijdens de ontwikkeling: contactpersoon bij Ittica Media was Lennard Vos, keeper bij vv Hollandscheveld. Hierdoor stond het vak ‘keepen’ regelmatig centraal tijdens de verschillende sessies die er waren, omdat Jacob Schonewille (oud-keeper SCN) aan de andere kant van de tafel zat. Daar boven op komt nog eens dat het team van Jacob tegenover vv Hollandscheveld staat in de eerste ronde.


 Vos geeft in ieder geval aan er zin in te hebben: “Na zo’n zomerstop begin je het spelletje toch altijd weer te missen. Een regionaal toernooi als Prent Dorpentoernooi is daarom weer extra leuk om de voorbereiding mee te starten omdat je dan vaak tegen bekenden op het veld staat.”


Op de vraag wie er 20 augustus 2022 in de finale staat is hij helder: “Natuurlijk hoop je altijd dat je zelf in de finale staat. Daarnaast zou ik het mooi vinden om tegenover vv Noordscheschut of sv Hodo te staan omdat daar 2 vrienden van mij spelen.”


Namens de organisatie willen wij Ittica Media bedanken voor het meedenken en de oplevering van de nieuwe website en wensen wij Lennard veel succes op het toernooi!