DZOH 9 - T'oeki 4

Vandaag stond er voor DZOH veel op het spel, ze zijn immers de favoriet om met de titel er vandoor te gaan.

Direct vanaf het begin was het duidelijk dat DZOH goed kan voetballen, mooi werd er getikt en waren de eerste kansen dus voor hun. Gelukkig was Sander vandaag scherp en bleef het 0-0. T'oeki deed zeker leuk mee en kreeg via een rappe counter de 1e kans , en laat dat maar aan Stijn over , 0 -1 voor T'oeki.
DZOH  gaf nog meer gas en was het wederom Sander die de 1-1 voorkwam. Zo rond de 30e minuut was het wel raak 1-1.

Genoodzaakt moest Sander door een vervelende blessure het veld verlaten , Tom was zijn vervanger. DZOH ging op zoek naar de voorsprong en deze viel vlak voor rust 2-1.

T'oeki had zeker kansen en dus werd er vol gas gestart de 2e helft , DZOH kwam een stuk minder uit de kleedkamer , maar zoals wel vaker was het juist de tegenstander die scoorde 3-1. Veerkracht dat toonde de mannen van Hollandscheveld vandaag, een diepe bal van Serwin werd slecht verdedigd en Rick profiteerde hiervan 3-2 . T'oeki ging door er werd gestreden en de 3-3 was er dan ook 1 om in te lijsten. Maurice die Rick vond en deze de bal zeer hard plaatstte 3-3 en dat was op basis van de 2e helft zeker verdiend.

95e minuut , de scheids kon er geen genoeg van krijgen , er werd lang door gevoetbald en dit resulteerde in een makkelijk gegeven penalty. Tom zat er nog bij maar helaas 4-3 . Inmiddels was het half 5 en had T'oeki normaal gesproken al een koude rakker voorzich staan, maar de scheids dacht hier anders over, de 5-3 was voor de statistieken.

T'oeki heeft tegen de nummers 1 en 2 laten zien dat ze zeker niet minder zijn,  dit biedt zeker perspectief voor de aankomende wedstrijden.