DZOH 11 - T'oeki 4

Zaterdag 2 maart stond de uitwedstrijd tegen DZOH 11 op het programma. Onze vaste doelman Berthil Vos moest zich afmelden door een blessure waardoor Sander Gruppen zijn plaats in nam onder de lat. Voor de wedstrijd werd er door de leider gevraagd om scherper aan de wedstrijd te beginnen dan vorige week. En dat gebeurde dus ook. Na het eerste fluitsignaal ging het gelijk op en neer wat niet echte kansen opleverde aan beide kanten.
Gaandeweg werd T'oeki 4 wel steeds sterker en dat resulteerde in een paar kleine kansjes maar een doelpunt leverde het niet op. Er werd steeds beter gevoetbald en er werden mooie combinaties gemaakt door de mannen van T'oeki 4  Een kleine 10 minuten voor de rust werd Stijn in de diepte gestuurd en ondanks dat hij tegen vier verdedigers van DZOH kwam te staan maakte hij een prima actie en zijn schot vond de verre hoek en stond het 1-0 voor T'oeki.
Amper 5 minuten later was het weer Stijn die door goed storend werk in balbezit kwam op hun 16 meter lijn en de doelman van DZOH voor de tweede keer kansloos liet. Zo ging T'oeki 4 met een 2-0 voorsprong de rust in. Na de rust ging T'oeki vrolijk verder met waar het voor de rust ook mee bezig was en dat leverde ook gelijk wat kansen op. Als de mannen die kansen  wat zorgvuldiger hadden uitgespeeld was de score na een kwartier in de tweede helft hoger geweest maar helaas.
Een dik kwartier voor tijd kreeg Stijn weer eens de bal en via een tegenstander kwam de bal uit de kluts bij gelegenheidsspits Jan en die dacht de 3-0 te maken en dat deed hij ook maar tot ieders verrassing keurde de scheids de goal af, waarom is nu nog een raadsel. Dus bleef het bij 2-0. Met nog een kleine 5 minuten te spelen moest eindelijk Sander ook nog een keer handelend optreden en deed dat uitstekend . Al met al een sterke wedstrijd van Toeki 4 met een goed resultaat. Lars en Jurgen nog bedankt voor het meedoen.

Man van de wedstrijd: Toeki 4