Corona up-date vanuit het bestuur

Corona up-date vanuit het bestuur

Helaas heeft zich vandaag het eerste lid van onze vereniging gemeld bij het bestuur welke, op corona, positief getest is. Gelukkig gaat het naar omstandigheden goed met het lid van de vereniging, hij heeft slechts milde klachten. Aanstaande zondag mag hij weer uit quarantaine. Wij wensen hem beterschap toe. 

Daar het een selectielid betreft heeft het bestuur, na samenspraak met de KNVB, besloten de wedstrijden van het 1e tegen Vitesse'63 en het 2e tegen vv Drenthina 2 af te gelasten. 


De GGD zal een contactonderzoek starten zoals de richtlijnen voorschrijven.

Wij als bestuur roepen een ieder die afgelopen zaterdagmiddag in de kantine was en corona gerelateerde klachten heeft zich te melden bij de GGD voor een coronatest.

Verder roepen wij nogmaals een ieder op om het gezond verstand te gebruiken en bij klachten thuis te blijven. Mocht je een test moeten ondergaan dan blijf je sowieso thuis. 


Er zullen naar alle waarschijnlijkheid meer maatregelen volgen vanuit het bestuur. Morgen gaat het bestuur in overleg wat voor maatregelen dit moeten worden. Deze zullen wij delen via onze social media kanalen.


Namens het bestuur wensen wij jullie allen een goede gezondheid toe en let vooral op elkaar in deze rare tijd waarin we leven.


Sportieve groet,

Namens het bestuur,


Wout Smit

Voorzitter vv Hollandscheveld