Bijzondere dag voor Berthil Vos en het 4e

Bijzondere dag voor Berthil Vos en het 4e

8 juni - Een bijzondere dag voor het 4e. Angelslo was de tegenstander , het was direct duidelijk dat dit een mix van angelslo 1 en 2 was op een uitzondering na. 

Berthil was vandaag de aanvoerder , de tos was dan ook een makkie voor hem. Het was zijn laatste wedstrijd als keeper van het 4e.

Vanaf minuut 1 was angelslo heer en meester , de rappe spitsen speelden hollandscheveld zoek, Berthil was vandaag in top vorm , en had zo nog 31 jaar mee gekund. Hij stond ze mannetje en met enkele fraaie reddingen werd de stand beperkt tot 0-2. 

Hollandscheveld kwam meer in de wedstrijd en creëerde enkele kansen , Renaldo die na lange tijd ook weer mee deed , had een perfecte vrije bal op Serwin helaas ging die net over ... het was dan ook niet verassend dat de aansluitingstreffer viel. 

Showtje van onze Gertjan, een corner werd weggekopt door angeslo en Gertjan kreeg de bal perfect op de voet,  wijstte nog even waar die de bal naar toe ging schieten , en hoppa geplaatst in de kruising! WERELDGOAL!.

Met deze stand werd er dan ook gerust. Onze inval leider Rick advocaat voerde een paar wissels door en zo werd er gestart. Het werd direct 1 3 , gelukkig viel de 2 3 ook snel. Penalty hollandscheveld en wie anders dan Berthil mocht hem nemen. Onberispelijk hard werd de bal binnengeschoten 2 3.  Toeki was gebrand en zelfs danny bouwmeester had de ogen weer open naar een zware vrijdagavond. ( tevens meldde hij zich hierdoor af)  toeki scoorde terecht de 3 3 , Renaldo die ontsnapte aan verdediging maakte hem koeltjes af 3-3.  Wie had dat verwacht  , de jonkies van angelso die op wilskracht gesloopt werden door hollandscheveld , vooral de spitsen waren ongeveer 3x zo jong als Edwin en Ralf.  Helaas viel de 3 4 al snel , toeki kreeg zeker nog kansen. Ondanks het verlies was het goede wedstrijd met een mooie afsluiter voor Berthil , hij kreeg de verdiende publiekswissel , mooie cadeaus en uiteraard een koude rakker! 

Berthil nogmaals namens het 4e , bedankt voor alle trouwen jaren! 

Man van de wedstrijd ; Berthil Vos.