Balsponsor 1e TEGELS & SANITAIR HOOGEVEEN

Balsponsor 1e TEGELS & SANITAIR HOOGEVEEN

JE BADKAMERSPECIALIST IN HOOGEVEEN             

 

Bij ons familiebedrijf Tegels & Sanitair Hoogeveen staan kwaliteit en zorg centraal. Wanneer je een bezoek brengt aan onze ruime showroom, geven we je graag passend advies voor je badkamer. Je kunt bij ons diverse badkameropstellingen, tegels en sanitair producten bekijken volgens de laatste trends. Zo vind je altijd een badkamer die bij je past!

BEZOEK ONZE SHOWROOM
Over ons - 1. STH 900 m2 badkamerinspiratie 
900 m2 badkamerinspiratie
Op maar liefst 900m2 kun je veel inspiratie opdoen voor je badkamer of woonvloer. De realistische badkameropstellingen geven je een goed beeld van de diverse mogelijkheden. Niet alleen voor de complete badkamer kun je bij ons terecht, maar ook voor losse producten als designradiatoren Sunshowers, (stoom)douches, badmeubels en kranen. Onze adviseurs denken graag met je mee in de mogelijkheden voor je badkamerinrichting. Wil je een persoonlijk ontwerp voor je badkamer of toilet? Ook dat is mogelijk bij Tegels & Sanitair Hoogeveen.

MAAK EEN AFSPRAAK
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Ons team
Wij van Tegels & Sanitair in Hoogeveen zijn een echt familiebedrijf. Gerry Poel en zijn vrouw Emmy werken met veel kennis en passie aan het realiseren van droombadkamers. En dat doen ze niet alleen, maar samen met hun vakkundige team. We werken samen met veel aannemers en installateurs in de omgeving van Hoogeveen. Zo kunnen wij de volledige zorg voor de bouw en installatie uit handen nemen, heb je één aanspreekpunt en is een goed eindresultaat gegarandeerd. Op die manier hebben we door de jaren veel badkamers gerealiseerd.24 mei 2024
21:00
Hollandscheveld 35+1
VS
Hoogeveen 35+2