4e wint overtuigend

11 november, t'Oeki neemt het op tegen Nieuw Balinge 2.
t Oeki dat de ongeslagen status thuis graag wil behouden. Het veld was lastig te bespelen , en hier kwam Ricardo dan al gauw achter en terugspeelbal op de keeper die behoorlijk wat vaart mee kreeg en zelfs tot de 0-1 leidde. T'Oeki rechte de rug al snel , na een snelle ingooi was het Rick die van afstand de 1-1 op het bord zette. Er werd achter lekker rustig gevoetbald , Nieuw Balinge was niet bij macht om ook maar iets te proberen.
De 2-1 liet dan ook niet lang op zich wachten. Jeffrey kwam over de rechter kant en Serwin rondde af. T'Oeki bleef doorgaan , op het middenveld was het Pascal die er iedere keer weer tussen zat en goede wedstrijd voetbalde. Er waren kansen genoeg.

Kort voor rust werd het 3-1 een rebound werd door Rick binnengetikt. In de rust kwam Mike voor Serwin , en Chris voor Ralph. De 2e helft was t'Oeki beduidend beter aan de bal en werden behoorlijk veel kansen gecreëerd. Zo was het 1e balcontact van Mike direct raak, 4-1. De 5-1 was ook kort daarna raak. 'Hatt-Rick' ronde keurig af.  Op alle vlakken had Nieuw Balinge niets in te brengen , de inval keeper Sander sukkelde zo af en toe in slaap..
Na wederom een goede aanval was het Rick die alleen voor de keeper kwam te staan en maakte zo zijn 4e van de middag. Energie was er nog genoeg , de 7-1 viel ook nog Renaldo die vandaag met het  oude vertrouwde rugnummer 10 speelde rondde beheerst af. De 8-1 was nog voor de statistieken Serwin werd diep gestuurd en rondde af. Vandaag was t'Oeki oppermachtig en Nieuw Balinge volledig kansloos. Wel geteld 0 schoten op doel.