3e zaalteam ongelukkig

Zaal 3 - Tunas 5


Het begin van de wedstrijd was duidelijk voor Hollandscheveld. Vrije trap Xander, kaats af en kwam bij Sander in de schoenen, Paal! Even later een schot van Sander weer op de paal. Xander deed nog een verwoeste poging maar ging helaas naast. Tunas begon beetje bij beetje de overhand te nemen. Tunas schoot in het zijnet. Berthil Vos mocht ook nog aan de bal zitten deze avond en redde met zijn 1e balcontact. Hollandscheveld komt nog maar nauwelijks bij het andere doel maar na een goede combinatie tussen Peter en Patrick wist Patrick het net niet te vinden. Schoot uit een vrije open kans over het doel. Aanval weer van Tunas maar Berthil krijgt hulp. Sander werkt de bal van de lijn en Xander schiet voor leeg doel bal weg. Hierna kwam Hollandscheveld met een mooie omschakeling en werd er een tikkie takka voetbal gespeeld over schijven van Nick, Sander en Peter schiet raak, 1-0. Gelijk hierna in de tegenaanval weer gelijk, 1-1. De aanval daarop weer een grote kans. Goede redding berthil maar tunas komt op 1-2 voorsprong. Gemakkelijk drukte Tunas door en met een leep boogballetje van tunas over verdediging heen wordt in 1x binnen geschoten, 1-3. Vlak hierna nog een afstandsschot wat hoog binnen geschoten werd, 1-4. Iwan maakte paar mooie bewegingen, helaas met als afronding een schot in de verdediging en hierna over. Tunas weer gevaarlijk daarna maar 1 op 1 op berthil af konden ze alleen nog naast schieten.
Goede aanval Nick, Iwan en Sander, weer een mooie tikkie takka voetbal maar helaas dit keer was hun keeper op tijd weer in zijn doel en red prima.
Berthil wist nog paar keer goed zijn ploeg in de race te houden maar ook de keeper van tunas redde 2x prima.


Rust 1-4


Snelle bal van Berthil op Nick die Iwan wist te bereiken en de goed doorgelopen Nick kreeg de bal terug door middel van een goede pass op Nick. Nu 1 op 1 met de keeper en via binnenkant van de paal wel raak, 2-4. Aftrap Tunas gelijk in de aanval en Berthil voorkomt een doelpunt voor Tunas. Weer berthil die prima red met de vingertoppen. Schot voor Sander maar de keeper kon hem tegenhouden en Iwan weet de rebound er niet in te schieten. Hollandscheveld houd lang stand maar de 2-5 valt toch. Solo Iwan schot tot corner gewerkt. Iwan probeert vanuit de corner de bal uit de lucht te schieten via een omhaal maar komt er net niet bij. Tunas kwam er verder niet meer veel aan te pas en na een snelle intrap van Peter die naar Iwan passt, schiet Iwan op zijn beurt naast. Nadat Xander een gele kaart kreeg wist Tunas niet echt te proviteren. Met een man meer schoot Tunas op de paal en recht op Berthil. Maar maken toch een doelpunt in man meer situatie, 2-6. Nick die wachtte op aanvallende inpulsen had de keuze uit Patrick en Sander en koos voor Sander die op zijn beurt af had kunnen leggen maar schoot zelf op doel maar helaas stuitte hij op de keeper. Aanval hierna was het dezelfde Sander voorlangs schoot. Even later wel raak voor Sander 3-6