Zaal 3 rekent na rust af met ZZVV Zaal 3

Zaal 3 speelde gisterenavond in Zuidwolde tegen ZZVV Zaal 3. ZZVV Zaal 3 stond voor het begin van deze wedstrijd op 9 punten uit 7 gespeelde wedstrijden, terwijl Zaal 3 op 6 punten uit 5 gespeelde wedstrijden stond. Zie daar gelijk het belang van deze wedstrijd.

Zaal 3 probeerde vanaf het begin druk te zetten, maar ook de thuisploeg had duidelijk zijn zinnen gezet op de 3 punten deze avond.

Het was Peter Benjamins die Zaal 3 op een 0-1 voorsprong zette.

Echter voor de rust wist ZZVV Zaal 3 toch nog op gelijke hoogte te komen, 1-1.

Na de rust was het wederom Zaal 3 dat als eerste scoorde. Het was Maykel Mol die Zaal 3 weer op een voorsprong zette, 1-2, maar weer konden ze de voorsprong niet vasthouden en scoorde ZZVV Zaal 3 de 2-2.

Zaal 3 kwam na rust zelfs op achterstand te staan, want ZZVV Zaal 3 ronde een aanval beheerst af en liet Berthil Vos kansloos, 3-2.

Daarna was het gedaan met de thuisploeg qua score, dit gold echter niet voor Zaal 3.

Door treffers van Peter Benjamins en Iwan de Ruiter tilde Zaal 3 de score naar 3-4 en hier kon ZZVV Zaal 3, zoals eerder vermeld, niets meer tegenover zetten.

Door dit resultaat klimt Zaal 3 niet alleen over de gastheren heen, maar ook over Zandpol Zaal 2 en staan ze nu op een keurige 5 plek op de ranglijst.

Op 21 nov.

Door Wout Smit - 22 november, 2018