Zaal 3 heeft topklassering in zicht na winst op vv Beilen

Het was 4 maart en deze avond stond er een zeer belangrijke wedstrijd op het progamma voor hollandscheveld zaal 3. vv Beilen was de tegenstander. Bij winst klimt tOekie Zaal 3 over Beilen heen en ligt plek 3 weer op de loer. Het begin is voor Hollandscheveld. Een paar kleine kansjes en de 1-0 was een feit. Patrick Bruins rondde beheerst af. Beilen die maar niet door de ijzersterke verdeding kon komen van Zaal 3 kwam onverwachts toch op 1-1. Kort voor rust werd het

2 -1 door een afstandschot van onze clubheld Peter Benjamins en met deze stand werd er gerust. Kort na rust direct 2-2. Ook na deze treffer toonde tOekie veerkracht en was het Johan Scholing die met een solo actie de 3-2 tegen de touwen schoot.
Deze voorsprong was meer dan verdiend. Vervolgens was het Xander Deuten die Serwin de Ruiter inspeelde en het is deze die op de 1 of andere manier de bal via zijn hak heerlijk in het doel krijgt, dit red hij  ook nooit weer waarschijnlijk. De 4-2 was mooi maar de 5-2 is ook een zeer mooie aanval die beheerst afgerond wordt de Xander Deuten. De 5-3 van Beilen is nog voor de statistieken. Al met al een heerlijke overwinnig voor Zaal 3 dat  strijd om een plek in de subtop! man van de wedstrijd: zaal 3 !

Op 4 mrt.
Beilen 2