Zaal 3 bewijst zichzelf goede dienst tegen vv Ruinen Zaal 1

Zaal 3 kreeg maandagavond de nummer 3 van de ranglijst vv Ruinen Zaal 1 op bezoek in 'de Marke'. Vooraf geen gemakkelijke opgave, maar aan het einde van de wedstrijd bleven de punten in Hollandscheveld. Op voorhand stond Zaal 3 al 9 punten achter op de gasten, maar ze hadden wel een wedstrijd minder gespeeld. Dus bij winst tegen vv Ruinen Zaal 1 en als men ook de achterstallige wedstrijd weten te winnen zou het gat nog maar drie punten beslaan.

Tevens zouden ze Zaal 2 bij winst een goede dienst bewijzen. Dus vele belangen tijdens deze wedstrijd en het was Zaal 3 die hier het beste mee om ging. Hoewel ze met 0-1 achter kwamen lieten ze de koppies niet hangen en ging men op jacht naar doelpunten. Ze waren dan ook prima op schot. Jeroen Everts tekende voor de 1-1 en 2-1, maar de gasten wisten voor de rust nog langszij te komen, 2-2 was de ruststand.

Na de rust was 6x raak voor Zaal 3 alvorens de gasten de eindstand bepaalden op 8-3. De 6 treffers na rust werden gescoord door Jeroen Everts, Nick Steenkamp (2x), Alwin de Ruiter (2x) en Serwin de Ruiter.

Al met al een prima overwinning voor Zaal 3 die hierdoor omhoog klimmen op de ranglijst.

Op 28 jan.
Ruinen 1