Zaal 2 blijft koploper na winst op FitBoys Zaal 3

Net zoals de wedstrijd van vorige week tegen Fitboys ging het vanavond ook moeilijk. De kansjes die Hollandscheveld de eerste helft kregen waren steeds prooi voor de keeper van Fitboys. Maar ook Bo Blokzijl, die de geblesseerde Sander Bijl verving, ontpopte zich als een prima keeper deze avond. Hij pakte een paar prima ballen!! Het was Berjen Koster die net voor rust de verlossende 1-0 scoorde.

Na rust werd er iets beter gespeeld en dit resulteerde ook vrij snel in de 2-0 door Roy Strijker en even daarna wist Rob van Eck de score verder uit te breiden 3-0. Maar de mooiste van de avond werd gescoord door Jurgen Vos, een geweldige goal!! Bo Blokzijl hield zijn doel schoon met nog enkele prima reddingen en het was Mike de Jonge die de 5-0 scoorde.

Op 18 jan.

Door Jessica Mol - 19 januari, 2019