Zaal 1 pakt eerste overwinning

Beide teams waren nog puntloos, dus beide teams waren er extra op gebrand om de eerste overwinning in de wacht te slepen

De eerste kans was voor de thuisploeg. Goed afjagen door Jurgen Vos en hij veroverd de bal, maar zijn schot ketst via de paal terug de zaal in. De bal wordt over alles en iedereen heen geschoten richting het doel van Emiel Koster, hij komt prima uit en werkt weg.Daarna gaan de schoten van Jurgen Vos en Berjen Koster naast. De gebroeders Mol zetten dan een prima aanval op en Danny Mol schiet raak, helaas wordt het doelpunt afgekeurd. De scheidsrechter zag een overtreding.Maar niet lang daarna onderschept Rob van Eck de bal, passt naar Danny Mol en ook nu heeft de keeper het nakijken, 1-0.Dan weer Danny Mol die Berjen Koster weet te bereiken, en hij schiet vanuit de hoek tussen de benen van de keeper door 2-0.Na rust is de eerste kans voor Granadores, maar Emiel Koster red. Niet veel later weer Emiel Koster en die voorkomt tot twee keer toe dat de aansluitingstreffer gescoord wordt.Een mooi lobje van Patrick Dekker komt voor de voeten van Rob van Eck, maar zijn schot mist kracht. En weer gaan de gasten op zoek naar Emiel Koster, naar die lijkt niet te passeren vanavond en werkt enkele keren de bal weg met zijn voeten.Dan wordt Jurgen Vos met een boog balletje van Danny Mol weggestuurd, hij probeert de keeper uit te spelen, maar de keeper red.Maar direct in de tegenaanval veroverd Danny Mol de bal en gaat alleen op het doel af, en nu is de keeper wel kansloos 3-0.En uit een corner is het Maykel Mol die de bal zuiver in de verre bovenhoek schiet 4-0.Helaas voor de uitstekend keepende Emiel koster weten de gasten toch nog twee keer te scoren, maar de eerste drie punten zijn binnen!! Onder luid applaus van de aanwezige toeschouwers verlieten de oranje hemden de zaal en hopen deze stijgende lijn volgende wedstrijd door te kunnen zetten.

Op 4 nov.
zvv Ganadores 1