Zaal 1 onderuit

In het begin van de wedstrijd twee kansjes voor Hollandscheveld, Maykel Mol zijn schot is voor de keeper en even later gaat zijn schot over. HZVV laat de bal rustig rond gaan, maar de verdediging van Hollandscheveld staat prima waardoor er maar weinig kansjes komen voor de gasten.
Er wordt een keer naast geschoten en bij een uitbraak van HZVV maakt Emiel Koster hem goed breed en voorkomt een doelpunt.
Dan drie kansen voor Jorn Smit. Een hoge bal tikt hij net over, een schot dat naast gaat en een vrije trap die over geschoten wordt.
Dan een lullig stuiterballetje van HZVV dat erin rolt 0-1. Met een katachtige redding voorkomt Emiel Koster dat de voorsprong voor HZVV  verdubbeld wordt. En even later komt Hollandscheveld goed weg als HZVV de paal raakt,
Een mooie aanval van Maykel Mol, Jorn Smit en Rob van Eck, maar ook het schot van Rob beland op de paal.
Net voor rust krijgt Hollandscheveld hulp van HZVV die zelf de bal achter hun keeper werken. Ruststand 1-1.
Na rust twee kansjes voor Hollandscheveld, maar het grote gevaar komt van HZVV. Het is Rob van Eck die de bal van de lijn haalt.
Een verre uitgooi van Emiel Koster naar Jorn Smit, die schiet de bal in 1x uit de lucht ...op de paal.
Verdedigend staat het ook de tweede helft prima en komen er weinig kansen voor HZVV. Maar dan een missertje van Kevin Span die de bal inlevert bij de tegenstander, met een mooie beweging scoort hij 1-2.
Dan wordt er meer risico genomen door Hollandscheveld door hoger druk te zetten. Berjen Koster schiet dan nog een keer op de paal en een schot van Maykel Mol gaat net naast. HZVV krijgt dan meer ruimte en weet hieruit nog 1x te scoren en zo wordt er 1-3 verloren.

Op 24 feb.
HZVV 2