Zaal 1 delft onderspit in derby

In deze derde bekerronde was sv HODO de tegenstander, een mooie derby dus.
De eerste grote kans van de wedstrijd was voor Hans Zomer, hij zag zijn schot terug ketsen op de lat. In de tegenaanval was het HODO die ook de lat wisten te raken.
Niet lang daarna was het Hans Zomer die wederom de paal raakte en in de rebound schoot Berjen Koster naast.
Maar het was HODO die de score opende.  Maar door goed druk zetten van Rob van Eck en Jurgen Vos wisten ze de bal van de tegenstander te onderscheppen en was het Jurgen Vos die de stand weer op gelijke hoogte bracht 1-1.
Maar lang kon Hollandscheveld hier niet van genieten, want in eerst opvolgende aanval van HODO lag de bal alweer achter Nick ter Steege in het doel.
En Hodo kwam zelfs op 3-1, in eerste instantie een goede redding van Nick ter Steege maar in tweede instantie was het wel raak.
Hollandscheveld moest nu aanvallen en kreeg ook overwicht in de wedstrijd. Kansen genoeg, Makel Mol zijn schot werd via de lat overgetikt door de keeper, weer op de paal door Hans Zomer en de keeper van HODO werd in deze fase van de wedstrijd goed getest, Maar hij doorstond de test prima, want hij hield alles tegen wat afgevuurd werd op zijn doel. Wat Hollandscheveld ook probeert, de bal wil er niet in. Aan de andere kant red ook Nick ter Steege nog twee keer fantastisch en zou het 3-1 blijven.

Op 21 okt.
HODO 1