Weer 6 punten avond voor 'Golden Oldies' in Zuidwolde

Afgelopen vrijdagavond waren de 'Golden Oldies' te gast in Zuidwolde bij ZZVV.

Door het afzeggen van WIJC 45+ werd die wedstrijd reglementair met 3-0 gewonnen en viel er dus maar een wedstrijd te spelen voor 45+.

Natuurlijk is dit niet de bedoeling van deze 7x7 competitie en er zijn voor het seizoen ook afspraken over dit soort zaken gemaakt tussen de teams onderling, maar WIJC en HZVV 2 meenden deze afspraken helaas naast zich neer te kunnen leggen. Daardoor waren alle wedstrijden deze avond al om 20.30 uur gespeeld en werd de 3e helft al vroeg aangevangen. Ontzettend jammer....

De wedstrijd van 45+ tegen vv Noordscheschut 45+ was op papier een topper, immers de Schutters stonden 2e en de 'Golden Oldies' 3e. Bij winst van de 'Golden Oldies' zouden ze over de Schutters heen wippen op de ranglijst.

Het verschil in voetballend vermogen werd al snel duidelijk. Waar 45+ een brede selectie heeft zonder zwakke schakels is dit bij de blauw-witten anders gesteld. Door afwezigheid van enkele betere spelers was er kwaliteitsverschil zichtbaar.

Het was echter een eigen doelpunt van Andre Koster die de 'Golden Oldies' op het juiste spoor zette en vanaf dat moment was er nog maar een ploeg die de aanval zocht. De oranje-zwarte brigade gaf gas en het ene doelpunt was nog mooier dan de andere. Met name de derde was een schoonheid, Gert Scholing werd diep gestuurd en vond de mee opgekomen Jaap Snippe die vervolgens weer strak voorzette op Gert Scholing die de keeper voor de 3e maal verschalkte.

Gerd Reitsema, die steeds beter begint te spelen bij 45+, verzorgde de 2e en 4e treffer alvorens Andre Koster voor Noordscheschut de eretreffer verzorgde.

Het was Arjen Jansen die de 5-1 eindstand bepaalde.

Door deze overwinning staat 45+ nu 2e achter vv Zuidwolde 45+.

Op 10 mei a.s. spelen de 'Golden Oldies' de toppers tegen vv Zuidwolde 45+ en wederom tegen vv Noordscheschut 45+ in Pesse.

Op 12 apr.
Noordscheschut 45+1