0528 342 032 Schoonhovenweg 1A, 7913 XH Hollandscheveld
Vrouwen 3 heeft prima avond

Deze avond, vrijdagavond 12-4 j.l., stonden er moeilijkere tegenstanders tegenover Vrouwen 3 dan de eerste speelavond van het voorjaar.

De eerste wedstrijd was tegen sv Pesse Vr.3 en de wedstrijd kwam maar moeilijk op gang. Het was Christel Kikkert die Vrouwen 3 op een verdiende 1-0 voorsprong zette. Alice Schonewille wilde wat scoren betrof niet achterblijven, maar bij het scoren liep ze wel een zweepslag op en moest geblesseerd het veld verlaten. Vrouwen 3 stond ondertussen wel op een comfortabele 2-0 voorsprong. Het slotakkoord was voor Bianca Schonewille die een klinkende zege veilig stelde met haar treffer, 3-0.


In de tweede wedstrijd van de avond stond koploper HZVV Vr.3 tegenover de dames in het veld en het werd een boeiend gevecht. Vrouwen 3 zette de koploper onder druk en was de bovenliggende partij. De verdediging en keeper lieten geen muis door en de aanval bracht de punten binnen.

Het was Bianca Schonewille die na een scrimmage voor het doel liggende de 1-0 aantekende voor Vrouwen 3. 

HZVV Vr.3 probeerde de bakens te verzetten, maar het was Helga Winkel die de zege bij Vrouwen 3 bracht door de 2-0 te scoren. Een verdiende overwinning voor Vrouwen 3.


De laatste wedstrijd van de avond was tegen vv Protos Vr.1 die eerder een punt overhield aan de onderlinge wedstrijd. Nu echter hadden de dames van Vrouwen 3 geen kind aan de speelsters uit Steenwijksmoer.

Het werd maar liefst 10-0!! Bianca Schonewille, Helga Winkel en Christel Kikkert namen het gros van de doelpunten voor hun rekening, maar de mooiste was van Esther Gruppen. Zij dolde twee tegenstanders en na een prima solo actie deponeerde ze de bal in het doel.

Al met al een prima avond voor Vrouwen 3 die nu de koppositie in hun klasse inneemt.

Volgende wedstrijden vinden op 10 mei plaats bij sv Hodo.


Uitslag

Op 12 apr.
 om 19:00
0
Pesse VR3
-
vs
3
Hollandscheveld VR3   |   Deel op facebook      |   Deel op twitter

Door Ingrid Koster - 15 april, 2019
Speelschema
Op het moment staan er geen wedstrijden gepland.
Hoofdsponsor