Verslag: CSVC 2 – VV Hollandscheveld 2

CSVC 2 – VV Hollandscheveld 2

Nick ter Steege; Jurgen Vos, Patrick Bruins, Nick Steenkamp, Jeffrey van der Vinne; Maurice Talen, Gerrit Vrieling, Hans Zomer, Brian Okken; Jeffrey Mager, Rutger Meinen.

Wissel: Rob van Eck.

Het bekerseizoen is weer begonnen maar wordt gewoon gezien als 3 mooie voorbereidingswedstrijden om dingen uit te proberen. Vandaag kwam het helaas niet helemaal uit de verf. Waar sommige teams nog van de rust genieten ging het 2e elftal met maar 12 spelers richting Coevorden.

In de 1e helft werd er bij vlagen goed combinatie voetbal gespeeld maar ook te vaak de lange bal gespeeld waardoor het veld veel te lang werd. CSVC kwam er zelf ook niet goed aan te pas. Beide ploegen verloren vaak en snel de bal en daardoor golfde het spel nogal op en neer. Hollandscheveld had de grootste kansen in de 1e helft maar CSVC scoorde de 1-0. Hans die een paar keer goed gevonden werd in de diepte kon geen gevaarlijke voorzet af te leveren. Maurice die vanuit een corner de bal kreeg stuitte helaas op de keeper. En dan komt meestal de deksel op de neus. Ver in de 1e helft kwam er een bal bij CSVC vanuit de achterlinie en werd de rechtsbuiten weg gestuurd en kon een afgemeten voorzet afleveren bij de spits. Mooi uitgespeelde counter waardoor de oranjehemden helaas tegen een achterstand aankeken. Na de achterstand wou de ploeg van nieuwbakken trainer Tibben de aanval zoeken en dat deed het eigenlijk zonder goed voetbal. Het was te gehaast en er werd teveel met de lange bal gespeeld. Hiermee kwam de ruststand op een 1-0.

In de rust werd er flink gehamerd om rustig te blijven en te blijven voetballen maar na 5 minuten gespeeld te hebben in de 2e helft viel Jeffrey van der Vinne uit met een blessure. Jeffrey Mager moest in de rust al gewisseld worden door een blessure. Er mocht, door de goed leidende scheidsrechter, door gewisseld worden dus moest Jeffrey Mager weer aantreden. Dat was voor korte duur en Hollandscheveld moest hierdoor een half uur met 10 man voetballen. Dan kun je het gevoel hebben dat CSVC een flinke score neer gaat zetten maar Hollandscheveld was soms zelfs de betere met 10 man. CSVC kreeg uiteraard veel ruimte om te voetballen en dat benutte de thuisploeg af en toe goed. Maar tot hele gevaarlijke kansen kwam het niet. Hollandscheveld werd nog wel 2x gevaarlijk voor de goal maar het mocht niet baten met Rob die het net niet kon vinden. Uiteindelijk wist de thuisploeg toch nog te scoren. De 2e helft hebben de mannen heel hard gewerkt om een grote score te voorkomen en dat is een dikke pluim richting hun. Helaas was dit niet het gewenste resultaat maar hier kunnen we veel van leren.

Volgende bekerwedstrijd: 05-09-2020 Hollandscheveld 2 – Klazienaveen 2 12:30u

Op 29 aug.