Pijnlijke nederlaag Hollandscheveld 3

Na exact 22 weken zonder nederlaag weet Hollandscheveld 3 weer wat verliezen is. In een wedstrijd die eigenlijk nooit een echte wedstrijd was werd kansloos verloren. Waar Hollandscheveld in de voorgaande zestien competitiewedstrijden maar twintig tegendoelpunten kreeg moest het er deze middag maar liefst zeven incasseren; 7-1.

Ondanks het gemis van Richard, Erik, Gert, Michel, Sam, Sander en Xander was het Jeroen en Roel toch gelukt om elf namen op papier te krijgen. Met gastspelers Jeroen Katerberg en Richard Zuidema in de basisopstelling plus de lichtgeblesseerde Robert, Alwin en Johan begon de wedstrijd op het harde en snelle kunstgrasveld van HZVV.

Hollandscheveld had zich voorgenomen om de ruimtes klein te houden en weinig weg te geven maar de uitvoering liet gaandeweg de wedstrijd nogal wat te wensen over. Het veld, het weer, de teamsamenstelling en de niet wedstrijdfitte selectie konden allemaal aangedragen worden als excuses maar met name de matige wedstrijdinstelling deed de COOP-hemden de das om.  Dat men de volledige tweede helft ook nog eens met tien man verder moest spelen omdat er geen wissels of andere vrijwilligers waren die het team konden opvullen maakte het debacle compleet. Al met al een dik verdiende overwinning van HZVV 3.

Gelukkig voor Hollandscheveld 3 komt zo’n off-day bij alle grote elftallen der aarde wel eens voor dus absoluut geen reden voor paniek.

Via deze weg willen wij Jeroen en Richard bedanken voor het meespelen en het opofferen van hun vrije zaterdag. Bedankt!

Op 13 apr.
HZVV 3