Hollandscheveld niet bij machte te imponeren

Waar Hollandscheveld van plan was de lijn naar boven door te trekken liep het bij sc Lutten tegen een zeperd van jewelste op. Het was de thuisploeg die sterk begon en de verdediging van Hollandscheveld wist met kunt en vliegwerk stand te houden, maar het was Weekamp die een voorzet geheel ongedekt kon binnentikken en sc Lutten op voorsprong zette.

Lutten ging door en Span wist de bal met zijn lichaam nog van de lijn te halen, maar Kosse was er als de kippen bij om binnen te werken.

De voorwaartsen van Hollandscheveld probeerde aanvallen op te zetten, maar kwamen er nauwelijks aan te pas. Toch kwam Hollandscheveld terug in de wedstrijd. Een diagonale voorzet wordt door Everts in een keer op de slof genomen en viel prachtig binnen, 2-1.

Hollandscheveld drong verder aan, maar tot grote kansen in de 1e helft leidde dit niet.

Het eerste wapenfeit na rust is een voorzet van Odink welke Lutten ternauwernood weet weg te werken.

Het is Altena die een bal achter de verdediging op waarde weet te schatten en de 3-1 aan tekent.

Even later is het Vos die Hollandscheveld weet te behoeden voor een grotere achterstand als hij 1 op 1 komt te staan met Altena.

Na een kwartier in de 2e helft valt de wedstrijd in het slot als van den Berg uit een corner de 4-1 tegen de touwen kopt.

Even later is het Snippe die een prima voorzet aflevert, maar Everts kan er net niet bij om de 4-2 te maken.

Ook Bijl krijgt een kans om binnen te kopen na een voorzet van Span, maar ziet de bal net naast gaan.

Even later is het Altena die de buitenspelval van Hollandscheveld omzeilt en de 5-1 scoort.

Balverlies van Snippe en via een counter van Lutten weet Veltink met een stiftbal Vos te verschalken.

Om het nog erger te maken weet E. Altena vanuit een corner met een van richting veranderd schot de eindstand op 7-1 te zetten.

Op 7 mrt.

Door Wout Smit - 09 maart, 2020