Heerlijke overwinning zaal 1

Hoppaa!! Na een spannende wedstrijd eindelijk weer 3 punten!!! 3-2 gewonnen van Zandpol Zaal 1!!

Doelpuntenmakers:

Berjen Koster 1x
Rob van Eck 1x
Maykel Mol 1x

Het was Emiel Koster die tot  drie keer toe een voorsprong voor de gasten kon gekomen. Maar dan een hoge bal voor en die wordt in 1x uit de lucht over Emiel Koster heen geschoten 0-1.
Dan legio kansen voor Hollandscheveld. Berjen Koster schiet naast, Rob van Eck op de paal en Maykel Mol schiet net over. Aan de andere kant mist een schot van Zandpol ook de precisie en gaat ook naast. En de bal wil er aan de andere kant echt niet in, Berjen Koster schiet twee keer naast,
Dan een lange bal van Maykel Mol op Jurgen Vos. Hij neemt de bal goed aan en draait en schiet, aar de keeper van Zandpol red prima. De gelijkmaker hangt in de lucht.
Een solo van Maykel Mol  en weer een goede reactie van de keeper op zijn schot en in de rebound wordt het schot van Berjen Koster geblokt. Maar net voor rust is het dan eindelijk wel raak voor Berjen Koster 1-1.
Na rust gaat het eerste schot van Zandpol op de paal. Maykel Mol houd dan sterk de bal aan zijn voet en weet Rob van Eck te bereiken en hij schiet de 2-1 binnen. Dan blijft het heel lang spannend en krijgen beide teams kansen, de grootste is voor Hollandscheveld. Maykel Mol onderschept de bal en gaat samen met Berjen Koster richting hhet doel van Zandpol. Hij passt op de vrijstaande Berjen Koster, maar ook nu weet hij de keeper niet te passeren.
Het wordt een beetje grimmiger van beide kanten. Hollandscheveld krijgt een vrije trap en Maykel Mol knalt hem erin 3-1.
Zandpol is op zoek naar een doelpunt en dan krijgt Maykel Mol een gele kaart. Kevin Span, Patrick Dekker en Berjen Koster verdedigen prima en houden het best lang vol, maar dan weet Zandpol toch te scoren uit hun man meer situatie. Alle ballen voor het doel worden dan blind naar voren geschoten en is het billen knijpen tot het eindsignaal. En als deze klink zijn er 3 punten bij te schrijven voor zaal 1!

Op 6 jan.
Zandpol 1