Geduldig 3e acteert geweldig

Hollandscheveld 3 zoekt nieuwe wedstrijdbal

Het sterrenteam van vv Hollandscheveld 3 heeft afgelopen zaterdag weer voor een verrassing gezorgd. Waar een ieder dacht dat het spel niet nog beter kon bewees het team van Jeroen en Roel het tegendeel. In een ware galavoorstelling werd DZOH helemaal zoek gespeeld en mochten de gasten zich gelukkig prijzen met een 7-1 nederlaag. Nadeel van deze drang naar doelpunten is dat het veel kosten met zich meebrengt voor de COOP-hemden. Ook deze middag wist Robert een hattrick te maken waardoor hij weer de wedstrijdbal mee naar huis mocht nemen. Geluk bij een ongeluk was dat Johan er maar twee wist te scoren waardoor de reservebal behouden werd.

Ondanks de afwezigheid van tactisch meesterbrein Roel Metselaar begon Hollandscheveld zoals gebruikelijk aan de wedstrijd. Het spel was wat slordig en DZOH maakte hier dankbaar gebruik van want binnen tien minuten stonden de jeugdige gasten al op een 0-1 voorsprong. Wat ondertussen ook gebruikelijk is, is dat Hollandscheveld 3 zich niet snel van de wijs laat brengen en dus pakten de oranje strijders al snel de draad weer op. DZOH werd op eigen helft vastgezet en de kansen volgden elkaar in hoog tempo op. Na een minuut of twintig was het Johan ten Cate die uit een corner van Aron de gelijkmaker binnen knikte en nog geen drie minuten later was het Robert die een fantastische aanval over vele schijven keurig afrondde.

Gelukkig was Roel net op tijd wakker geworden en had hij het sportpark ook weer weten te vinden zodat het team in de rust kon luisteren naar zijn tactische bespreking.

De tweede helft begon Hollandscheveld met de adviezen van Roel nog vers in gedachten (zorgen dat de tegenstander hands maakt in de zestien, speel op randje buitenspel en geef de bal aan Robert). En zo gebeurde. Vijf minuten na rust kreeg Hollandscheveld een strafschop, na een handbal van een verdediger van DZOH, die door Marco werd benut. Even daarna scoorde Johan ten Cate zijn tweede waarna het vervolgens Tichelaar-time was. Binnen zes minuten scoorde super Robert drie maal op bijna identieke wijze waardoor hij terecht een publiekswissel kreeg. Kort voor tijd kreeg Johan nog een goede kans om zijn hattrick compleet te maken maar helaas voor hem ging de bal net naast en bleef het bij 7-1.

Volgende week wacht de kraker tegen HZVV 3 en om hier een goed resultaat te kunnen halen zal Hollandscheveld 3 minstens zo goed moeten zijn als deze middag.

Op 6 apr.
DZOH 3