5e vergeet zichzelf te belonen in Coevorden

Het 5e elftal speelde afgelopen zaterdag in Coevorden tegen CSVC 3.

Na de wedstrijd bleven de spelers en begeleiding met een kater achter en dit kwam niet van de 3e helft.

Er was namelijk maar een ploeg die aanspraak mocht maken op de overwinning en dat was het 5e, maar zover kwam het dus helaas niet.

Ondanks de vele kansen en mogelijkheden was het alleen Ramon Huizing die doel trof voor de rust.

De 0-1 bij rust was maar een matige afspiegeling van het wedstrijdbeeld in de 1e helft.

In de 2e helft was het niet veel anders, het 5e de kansen en geen treffers.

Dan treed een aloude voetbalwet in werking en zo geschiede ook zaterdag.

CSVC 3 benutte een van de spaarzame kansen wel en kwam op gelijke hoogte.

Ook de prachtige omhaal van Jason Schuijers trof geen doel, maar was wel het hoogstandje van de middag.

Aan het einde van de wedstrijd stond er dus een teleurstellende 1-1 op het scorebord.

Voor vertrekkend leider Patrick Bisschop, ivm rondreis door Azië, dus geen kers op de taart deze middag.

Op 23 mrt.

Door Wout Smit - 26 maart, 2019