Voorwoord de supporter

De supporter zal deze maand niet uitgebracht worden. Maar we willen toch het voorwoord van de voorzitter wel met U delen.

Van de voorzitter

Het zijn gekke tijden waarin wij ons als Nederlanders en dus ook als leden en supporters van vv Hollandscheveld bevinden.
Door het corona virus staat de hele wereld op zijn kop. Verscheidene landen zijn in totale lock-down gegaan. Wat ons Nederlanders nog staat te wachten weten we niet, maar mijn gevoel zegt dat we er nog niet zijn.
Voor het corona tijdperk waren we gefocust op de prestaties van onze teams en de verfraaiing van ons sportpark ‘de Oosthoek’.
Beide zijn op dit moment slecht bijzaak, maar dat wil niet zeggen dat we als bestuur niet nadenken hoe we als club verder moeten.
Inkomsten vallen weg, maar kosten lopen door. Hoe vangen we dit op als club? Ook jullie zullen met vragen zitten over onze club. Op de meeste zullen wij als bestuur trachten antwoord te geven, maar er zullen ook vragen bij zitten waar wij geen antwoord op hebben.
Wij vragen dan ook jullie begrip in deze.
Hoe het verder gaat met de competitie van onze teams is op dit moment niet te zeggen.
Vandaag, 19 maart, heb ik daarover contact gehad met onze verenigingsadviseur van de KNVB. Hij vertelde mij dat de KNVB druk bezig is allerlei scenario’s tegen het licht te houden. Zodra er meer nieuws is delen ze dat de clubs mede. Dus daarin zullen we nog even geduld moeten betrachten.
Voor wat betreft de vorderingen op ‘de Oosthoek’ zien we vooruitgang.
Mede dankzij de inzet van een groep vrijwilligers is het fietspad vanaf de Oostwijk naar het parkeerterrein gerealiseerd. Ook het hekwerk langs dit fietspad werd door vrijwilligers i.s.m. Moman Hekwerk uit Geesbrug gerealiseerd. Voor deze groep vrijwilligers niets dan hulde. Dit zijn mensen waar je als club op kunt bouwen.
Wilt U, wil jij, de komende maanden ook als vrijwilliger meehelpen met de ‘verbouwing’ van ons sportpark schroom dan niet en reageer op de oproepen op facebook, de website, twitter of Instagram.
Wij als bestuur bedanken jullie alvast voor jullie inzet.
Vv Hollandscheveld zijn we immers samen. Voetballen bij onze mooie club alleen is niet genoeg.
Je zult ook je verantwoording moeten pakken en zo nu en dan als vrijwilliger mee moeten helpen om de vv Hollandscheveld als club te helpen allerlei taken gedaan te krijgen.
Welk elftal je speelt doet in dit geval niet ter zake. Dit is een oproep aan jullie allen.
Laat je oranje zwarte hart spreken en help mee!!
De aannemer heeft het 2e veld omgetoverd tot een grote zandplaat. Deze moet ervoor zorgen dat de ondergrondse veenlaag in elkaar gedrukt wordt zodat we later als het veld is aangelegd geen verzakkingen krijgen. Hoelang dit gaat duren is ongewis, maar minimaal 4 weken.
Volgend seizoen kunnen we in ieder geval gebruik maken van het veld.
V.w.b. de verschillende activiteiten die op de rol stonden moeten we helaas mededelen dat ze zijn uitgesteld. We hebben het over het klaverjassen van eind maart, de vrijwilligersavond en het 70-jarig bestaan. Maar dit alles is slechts bijzaak in de huidige situatie.
Vanaf deze plek wil ik jullie dan ook vragen op elkaar te letten in deze tijden. Hou jullie gezondheid en die van anderen goed in de gaten en loop geen onnodige risico’s.
Als je wat kunt betekenen voor je oudere medemens die veelal aan huis gekluisterd zijn schroom dan niet om ze te helpen. Het kan al met doen van iets kleins als de dagelijkse boodschappen of een telefoontje plegen naar degene die alleen zijn en geen bezoek meer ontvangen daar zij in de risico categorie vallen. Wij weten zeker dat ze dit kleine gebaar op prijs zullen stellen.
Rest ons als bestuur jullie allen een goede gezondheid toe te wensen voor nu en de toekomst.

Tot ziens op ‘de Oosthoek’.

Voorzitter Wout Smit

Door Wout Smit - 19 maart, 2020