Joop Bos

Afgelopen maandag bereikte ons het droevige bericht dat oud-speler en lid van v.v. Hollandscheveld Joop Bos op 81-jarige leeftijd is overleden.

Hij was als lid vanaf 1954 bij v.v. Hollandscheveld betrokken en daarmee een van de oudste leden van onze vereniging. Als voetballer bereikte hij het hoogst haalbare bij vv Hollandscheveld, namelijk spelen in het 1e elftal. Na zijn periode als voetballer was Joop vaak te vinden bij de activiteiten die op ‘de Oosthoek‘ plaats vonden. Zo keek hij graag een wedstrijd en zat hij zaterdags graag even in de kantine te praten met andere leden en supporters van onze vereniging.
Met het overlijden van Joop Bos verliest v.v. Hollandscheveld een graag geziene persoon binnen onze vereniging.

Onze gedachten en medeleven gaan uit naar zijn vrouw, kinderen, kleinkinderen en verdere familie.

Namens het bestuur v.v. Hollandscheveld,

Voorzitter Wout Smit